keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Blogini on toden totta kuollut

Niih siinä se otsikossa lukee. Olen unohtanut kokonaan motivaation kirjoittamiseen. Mutta meillä oli sunnuntaina ristiäiset ja tyttäremme sai nimeksi Eva-Maria. <3 Nyt Eva on 1kk ja 17päivää vanha.Meille kuuluu hyvää, mutta täytyy sanoa, että alku oli aika haastavaa. Tuli uudet "roolit" parisuhteen rinnalle, joten äitiys tuntui jotenkin ajavan meidän parisuhdetta vähän karikkoon, mutta sieltäkin karikosta ollaan noustu ajat sitten ja taas on sama tuli purjeissa kuin aiemminkin ! Jeejee vai mitä toverit.

Meidän Eva on tietenkin suloinen, mutta kyllä tytöstä ääntäkin lähtee. Nykyään nukkuminen iltaisin on helpompaa, mutta silloin alussa tuntui olevan aika hukassa, että miten ihmeessä se nukkuminen nyt sitten tapahtuisi. Meillä oli alussa tutti käytössä, mutta loppujen lopuksi se meni sellaiseksi tuttiralliksi, ettei meidän pienoinen osannut tuttia imeä ja aina kun se tipahti tuli hirveät raivarit. Jätettiin tutin käyttö pois ja nyt kun vähä aikaa sitten kokeilin (maanantaina) niin tytär ei edes huoli tuttia. Meillä nyt on vaan sitten uusi "murhe" nimittäin peukalo. =D Mutta olen päättänyt ostaa Evalle sellaisen rievun, jota se voisi mieluummin imeskellä, kuin peukaloa. Saapas nähdä miten se onnistuu. :)

Täytin 19-vuotta 19.11.2012. Hienoja tietoja totta kai.. =D Elämä lapsen kanssa ei ole juurikaan muuttunut. Olen kotona lapsen kanssa enemmän kuin silloin raskaana ollessani, mutta siltikään se lähteminen täältä, ei mitenkään vaikeaa ole. Tietenkin vie aikaa pakata tavarat ja varustaa tyttö, mutta muuten kyllä kuljemme samanlailla kuin ennenkin. Käymme ystävillä kylässä, kaupassa, sukulaisilla, kävelyllä, autoilemassa jne. :)

Jotkut sanovat, että kun lapsi syntyy se elämä päättyy siihen. Niin ei meillä ainakaan ole ollut ja uskon, ettei niin myös käykään. Energiaa tuntuu olevan, kun jouluverhotkin on ripustettu ja valot asennettu. Hormoonitkin tasoittui noin 2 viikkoa sitten.. mutta täytyy kyllä myöntää, että miten jotkut hormoonit voikin laittaa niin pään sekaisin.. tuntui, että jatkuvat menkat ois ollu päällä kun niin kiukkuinen oli, eihän siitä lapsestakaan osannut vaan kuin yksin nauttia.. Jos joku sattui sanomaan jotakin negatiivista niin tämä äiti kyllä aukaisi suunsa. Nykyään mulla on kaks periaatetta, jotka haluan kertoa kaikille odottaville ja jo lapsensa saanneille;

1) Miettikää aina kannattaako miehelle avautua hänen äitistään, vaikka asiat olisivatkin niin, että hän neuvoo ja motkottaa sinulle, niin miettikää, että haluatteko, että mies puolustaa äitiänsä tai pahimmilleen hyppää äitiänsä vastaan ja sitten vasta olettekin *usessa.

2)Jos päädytte siihen, että kannattaa sanoa. Varautukaa siihen, että anoppi puolustaa itseänsä henkeen ja vereen. Ja kun hän viimein antaa toivon rippeen siitä, että hän myöntää tehneensä väärin, niin hän osaa manipuloida asian niin, että sinun kuuluisi ymmärtää häntä. Joten älkää puhuko miehille niiden äiteistä, vaan sanokaa niille anopeille itse suoraan ne asiat. Niin minäkin tein. Ja se oli paljon kannattavampaa entä kuin kertoa miehelle ja rasittaa omaa parisuhdetta. Tästä edes sanon aina anopille, en miehelleni. Mä uskon siihen, että vanha koira voi oppia uusia asioita tai ainakin puoleksi ymmärtää, mutta jos sinne kaaliin ei mene kymmenen kerran sanomisen jälkeen perille niin silloin kannattaa antaa sitten mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

 Haha. Ihanaa avautumista. Ehkä te ymmärrätte kun luette aiempia blogikirjoituksia. Tekstistä voi päätellä, että ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa, siksi nuo neuvot teille annoin. =D

ps. nyt mä alan kirjoitteleen tänne useammin kuin kerran kuussa. :)




6 kommenttia:

  1. Niin ihana kuulla teistä vihdoin viimein! Kaunis nimi tyttärellä:) imetätkö vai onko tuttipullo tärkein? Onko teillä ollut jo ensimmäinen neuvola?

    VastaaPoista
  2. ai niin ja ONNEKSI OLKOON! Onko kivaa vanhentua?;)

    VastaaPoista
  3. mun blogis on sulle haaste :)

    VastaaPoista
  4. I've used to smoke a few other brand e-cigs and I have to admit Green Light up is by far the most effective electronic cigarette in the marketplace!

    My page ... green smoke

    VastaaPoista
  5. Spot on with thіs wгіte-up,
    I really feеl this webѕite neeԁs a gгеat deаl mоrе attentiοn.
    I'll probably be back again to read more, thanks for the info!

    my homepage - http://forum.pbxtelecom.ro/index.php?action=profile&u=146295

    VastaaPoista
  6. I ԁo not even know how I endeԁ up here, but I thought thiѕ poѕt waѕ grеat.
    I dο not knоw who you are but ceгtainlу you're going to a famous blogger if you aren't аlгeady ;) Cheегs!


    Also visit mу homepаge ... mouse click the next internet page

    VastaaPoista